Новини

Будівельна компанія «Аvila» використовує екологічно чисті матеріали задля здоров’я ужгородців

Однією з проблем, яка турбує людство сьогодні, є стан екології. Забруднене довкілля, викид в атмосферу газів-відходів внаслідок нарощування темпів виробництва, розвиток технологій, поява нових видів транспорту, наслідки катастрофи на Чорнобильській АЕС – усе це не додає українцям здоров’я. Натомість – потрібно дбати про те, щоб зайвий раз не наражатися на небезпеку.

У період урбанізації багато часу доводиться проводити у приміщеннях, де часто людина не тільки працює чи відпочиває, а й бореться з різноманітними стресовими навантаженнями. Саме тому надзвичайно важливим аспектом у роботі забудовників є екологічність людського житла, яка на початку XXI сторіччя, стає все актуальнішою.

Рішення знайшла будівельна компанія «Аvila», яка має досвід зведення екологічно чистих будинків у Хмельницькому, Вінниці, Житомирі, а віднедавна – й в Ужгороді, дбає про здоров’я замовників.

Окрім екологічності житла, як зауважують забудовники, купити квартиру у ЖК «АvilaDeLuxe» – це зробити вибір на користь високої якості будівельних робіт, сучасних і комфортних планувань, зручного розташування, розвиненої інфраструктури та доступних цін.

Статистика ринку досить тривожна. Понад 50% усіх будівельних матеріалів не можна назвати безпечними для здоров’я. Багато з них характеризується негативними показниками експертизи. Тим, хто мріє про екологічно чисте житло, потрібно розуміти, що до безпечних можна віднести найбільш традиційні: цегла, камінь, бетон, обробні матеріали на основі гіпсу, дерево, скло. До небезпечніших належать матеріали з високою кількістю полімерів в складі: пластики, покрівельні матеріали, лаки, фарби і все, що на основі фенолів і формальдегідів. Останні мають надзвичайно шкідливий вплив на здоров’я людини.

Як розповів начальник будівельної дільниці «АvilaDeLuxe», серед матеріалів переважають екологічно чистий гіпс, бетон, мінеральна вата з повітряним прошарком, облицювальна цегла тощо. Кожен із переліку будівельних матеріалів характеризується й якостями, що забезпечують мешканцям будинку комфорт.

У компанії зазначають, при будівництві використовують сучасні енергоощадні технології: стіни будинку буде вкрито суцільним шаром мінвати і разом з облицювальною цеглою їх товщина складатиме 480 мм. Зокрема, це сприятиме міжквартирній звукоізоляції та утепленню. Такий ефект має і встановлення металопластикових вікон з п’ятикамерного профілю.

Однією з переваг будівель «Аvila» є фасад із облицювальної цегли, яка дозволяє надати стінам бездоганну гладкість і рівний колір, словом, він покликаний поліпшити зовнішні характеристики будинку.

«Облицювальна цегла слугує також і декоративним елементом, що не потребує штукатурки. Для нашого регіону цього цілком достатньо. Крім того, фасад із такої цегли вирізняє наші будинки з-поміж інших. Стіни зовні є гладкими, рівними, не потребують додаткового покриття – цим відрізняються від тих, які із забудовної цегли. Через кілька років фарба не змиється з фасаду, тому у відмінному стані будинку надовго мешканці можуть бути впевнені», – розповідає начальник будівельної дільниці «АvilaDeLuxe».

Варто зауважити, що зараз в обласному центрі Закарпаття зводиться чимало нових багатоповерхівок. Однак в будівельній компанії «Аvila» не приховують своїх переваг над конкурентами. «Технології однакові, але відрізняються вимоги до будівництва», – кажуть забудовники.

Подбайте про щасливе майбутнє в екологічно чистій квартирі від БК «Аvila». Крім того, забудовники потурбувалися й про корисне дозвілля своїх клієнтів, що забезпечує чергова унікальна новинка – експлуатаційний дах. Докладнішу інформацію можна отримати за номером: +38 (095) 918-40-04; +38 (0312) 44-40-04.

Хочете дізнатися більше?

Зв'яжіться з нами і наш фахівець Вам допоможе.
Зв’язатись з нами