Новини

«Промінь» вшосте виграв Кубок Сідлецького

Команда з Чорного Острова перемогла в домашньому турнірі пам’яті Бориса Сідлецького.

У перший день травня в Чорному Острові традиційно проводять футбольний турнір. Цьогоріч Кубок Сідлецького став уже шостим. Окрім незмінного тріумфатора змагань «Променя», за трофей приїхали поборотися команди з Пасічної, Давидковець і станції Дунаївці.

У першому півфіналі зустрілися господарі турніру і колектив із Пасічної Старосинявського району. Перевагою на полі володіли гравці «Променя». Вони двічі забили в першому таймі й дещо розслабилися. Вплинули на хід гри й заміни у команді з Чорного Острова. Ініціативу перехопили їхні суперники й скоротили відставання в рахунку. Були вони близькими до того, аби перевести гру в серію пенальті. Та своїми шансами не скористалися – 2:1 на користь «Променя».

У другому півфіналі зустрілися Давидківці і «Крила рад» із станції Дунаївці. Більше контролювали м’яч і атакували футболісти із Хмельницького району. Але відкрили рахунок не вони. Відігратися Давидківці змогли наприкінці гри і ім’я фіналіста мала назвати серія пенальті. У ній своє слово сказав голкіпер «Крила рад». Він потягнув два удари з позначки й вивів команду у фінал.

У матчі за третє місце Давидківці перемогли із рахунком 1:0.

У фіналі «Промінь» зіграв більш впевнено, ніж у першому матчі. Господарі знову завершили перший тайм із рахунком 2:0 на свою користь. Після перерви вони не лише втримали перевагу, а й збільшили її. Останній гол в матчі забив внук Бориса Сідлецького.

У підсумку перемога «Променя» із рахунком 3:0. Команда з Чорного Острова поки виграла усі шість турнірів і незмінно залишає трофей у себе.

У першій грі за “Промінь” грав екс-футболіст молодіжної збірної України Віталій Каверін (у червоному).

Захисники інколи лише з порушеннями правил зупиняли господарів турніру.

Едуард Щепанський у півфіналі не реалізував пенальті.

Другий тайм Пасічна виграла у “Променя”. Але програла матч.

Внук Бориса Сідлецького забив у фіналі і отримав приз, як наймолодший гравець турніру.

Хочете дізнатися більше?

Зв'яжіться з нами і наш фахівець Вам допоможе.
Зв’язатись з нами